Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε;

fashion, hair, outdoors

Αυτή είναι ερώτηση που κάνουμε και εμείς στον εαυτό μας, και για αυτό το λόγο ακριβώς δημιουργήσαμε την ομάδα του LadiesOnly – για να σε βοηθήσουμε να βρεις όχι μόνο ποια είσαι, αλλά και να μπεις στον δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης.

Ο στόχος μας είναι όσο απλός όσο και πολύπλοκος: Βλέπουμε την γυναίκα του σήμερα και αναρωτιόμαστε τι έχει ανάγκη να ακούσει. Πάντα με απόλυτο σεβασμό στην επιστήμη και στις έρευνες που γίνονται, παραθέτουμε λύσεις βασισμένες σε μεθόδους που αποδεδειγμένα λειτουργούν, για να μπορέσεις να εμπλουτίσεις τη ζωή σου και να πετύχεις αυτά που θες. Σύμμαχός μας είναι η κατανόηση στα σημερινά προβλήματα και τις ανησυχίες.

Στην σελίδα μας, θα δεις εμάς. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές θα διαβάσεις άρθρα που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και άλλες φορές θα ταυτιστείς και θα γελάσεις με την ψυχή σου.

Ποιοι ΔΕΝ είμαστε;

men, women, apparel

Δεν είμαστε ένα website που προωθεί υπηρεσίες, ούτε ομορφιάς, ούτε σωματικής και ψυχικής υγείας, ούτε καμία άλλη.

Στα άρθρα μας δεν θα βρεις διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες τρίτων.

Δεν είμαστε… ladies only! Η ομάδα μας περιλαμβάνει και άντρες, που έχουν 12+ χρόνια εμπειρίας στον τομέα την προσωπικής ανάπτυξης και των διαπροσωπικών σχέσεων και έχουν συμβάλει στο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής αμέτρητων ανθρώπων έως σήμερα. Θέλουμε να σε αφήσουμε να δεις όλες τις πλευρές σφαιρικά, και όχι μόνο την μία οπτική των πραγμάτων.

Scroll to Top