Εσύ μπορείς να βρεις το nubis; Ελπίζουμε όχι!

Μετά το πρώτο άγχος για τον εντοπισμό του περιβόητου σημείου G και του μυστηρίου για το πώς μπορείς να σκούζεις σαν την γειτόνισσα, έρχεται να προστεθεί στη λίστα ένα ακόμα: αυτό της εύρεσης του nubis στο γυναικείο σώμα και πιο συγκεκριμένα στην ερωτική περιοχή.

To 45%  των ανδρών είναι σε θέση να το διακρίνουν με μεγάλη ευκολία, ιδίως όσοι παίζουν στα «δάχτυλα» –γκρίντζαρα και εγώ σόρρυ– τη γυναικεία ανατομία.

Και έρχεσαι εσύ τώρα μαντμαζέλ και λες:

Μωρέ τι είν’ τούτο πάλι;

Πού είναι το nubis μου να το δω, να το χαρώ; 

Θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως, χωρίς περιστροφές. Έχεις πολλά να μάθεις δίπλα μου. Και πολλά από αυτά θα τα μάθεις, αν κάνεις κλικ εδώ!

Το nubis δεν υπάρχει πια.

Το πάτησε το τρένο.

Και τώρα ούσα μερακλωμένη από το ρεμπέτικο, και με διάθεση «περιστροφών», τελικά, πάμε να κάνουμε μια μίνι αναδρομή στο παρελθόν (μου).

Και μην μου γκρινιάζεις. 

Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις.

Το ξέρω ότι μπήκες LadiesOnly, γιατί βαριέσαι στο γραφείο.

Θυμάσαι τότε που μαζί με τον πρώτο σου σύντροφο ανακάλυπτες το ανθρώπινο σώμα και τις χαρές του έρωτος;

Τότε που για πρώτη φορά –και ευελπιστώ για τελευταία– το πρώτο στοματικό που σου έκαναν ήταν στον αφαλό σου και λόγω μεγάλης συστολής είπες να μην διακόψεις το παλουκάρι και του κόψεις τα πτερά;

Τότε πού μετά την πρώτη επιτυχημένη σεξουαλική σου επαφή, στην οποία είχες δώσει διαστάσεις μυθικές, ήρθε η πραγματικότητα για να σε ξενερώσει;

– Μπήκε…;

– Καλέ γιατί δεν βογκάω;

– Μήπως είμαι ανοργασμικιά;

– Έχω κλείσει τον θερμοσίφωνα; 

Εσένα αυτά σου έλαχαν και τώρα μία δεκαετία μετά θεωρείς ότι όσα συνέβησαν τότενες ήταν φυσική απόρροια της γενικότερης άγνοιας που υπήρχε. 

Αυτός δεν ήξερε.

Εσύ δεν ήξερες.

Και οι γονείς δεν ήθελαν να σου πούνε.

Αν και πλέον μετά από συζητήσεις σαν μεγαλύτερη με την προηγούμενη γενιά, αμφιβάλλω αν και αυτοί ήξεραν στην πραγματικότητα να βοηθήσουν την επόμενη… 

Τώρα θαρρείς ότι η νέα γενιά η οποία μεγάλωσε με Μοντεσσόρι και χάρτινα βιοδιασπώμενα καλαμάκια, θα ξέρει κάτι παραπάνω μιας και που η γνώση προσφέρεται παντού και σε ταχύτητες οπτικής ίνας.

Αμ δε… 

Δυστυχώς, φίλη μου, καλή και αγαπημένη, ακόμα και σήμερα η νεολαία έχει «μαύρα μεσάνυχτα» σε ό,τι αφορά το σουεξ και την ανατομία γενικότερα. 

Η Βρετανική εταιρεία Savanta διενέργησε δημοσκόπηση σε φοιτητές και φοιτήτριες με σκοπό να δει πόσο «παίρνει» η νέα φουρνιά Gen Z στο μάθημα Σεξουαλική Αγωγή. 

Και τα αποτελέσματα είναι ολίγον τι αποθαρρυντικά μιας που αποκάλυψε ότι τα παιδιά μας έχουν βασικά κενά και ίσως πρέπει να επαναλάβουν την τάξη. 

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.600 φοιτητές Ηνωμενοβασιλείτες 18-25 ετών.

Το 89% των νεαρών φοιτητών και το 80% των νεαρών φοιτητριών ήταν ικανά να βρουν τους όρχεις στο ανδρικό σώμα, ενώ το 74% των κοριτσιών μπορούσαν να βρουν ανετότατα την κλειτορίδα. 

Και εδώ έρχεται η βόμβα: Κλήθηκαν, επίσης, να εντοπίσουν στο γυναικείο σώμα ένα όργανο το οποίο… ουσιαστικά δεν υπάρχει. 

Και εγένετο το nubis. Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν σπάνιου και θρυλικού Pokemon.

Για να διαπιστωθεί και με τη βούλα για το αν όντως ξέρουν τα νέα παιδιά από ανατομία και δη γυναικεία, οι ερευνητές σκαρφίστηκαν ένα όργανο, το οποίο στην πραγματικότητα είναι αποκύημα της φαντασίας τους. Το είπαν nubis, το έδειξαν σε φωτογραφία και ρώτησαν τους ερωτηθέντες και τις ερωτηθείσες αν νιώθουν ικανοί να το εντοπίσουν στο γυναικείο σώμα. 

Το 45%, κύριες και κύριοι, των αγοριών με περίσσια αυτοπεποίθηση κατάφερε να εντοπίσει το nubis –αυτό που έλεγα στην αρχή πριν ξεκινήσω το παραλήρημα–  στο γυναικείο σώμα και το ίδιο έκανε και το 31% των φοιτητριών. 

Συμπέρασμα;

Μαύρα μας μακαρόνια.

Το nubis «σέρνει άγνοια» και τα μαντάτα είναι κακά για τη σύγχρονη νεολαία που κατά πως φαίνεται δεν γνωρίζει τελικά πολλά για την ανατομία του ανθρωπίνου σώματος. Παρόλα αυτά νιώθει πίεση από τον περίγυρο, να ξεκινήσει νωρίτερα τις σεξουαλικές της επαφές και ας μην ξέρει καλά-καλά ούτε το ίδιο της το σώμα. Πόσο μάλλον το σώμα του/της συντρόφου του. 

Κλείνοντας θέλω να σας ενημερώσω ότι εγώ προσωπικά δεν θα μείνω στα αποτελέσματα της έρευνας. Σκέφτομαι να την τροφοδοτήσω και με εγχώρια data ξεκινώντας με ερωτήσεις σε σύντροφο, μάνα, φίλη και αδερφή, να μου πουν που είναι το “nubis” μου. 

Κάτι μου λέει ότι θα αυξηθεί το ποσοστό…

Scroll to Top