squirting cover

Squirting: Μύθοι, Αλήθειες, Συμβουλές!

Τα έκανες μούσκεμα; 

Λογικά θα αναρωτιέσαι τι στο καλό ήταν αυτό το υγρό. Θα απορείς πώς και εμφανίστηκε. Δεν θα ‘σαι απόλυτα σίγουρη ούτε καν για το από πού βγήκε… 

Μπορεί από την άλλη να μην έχεις καμία από αυτές τις απορίες. Ίσως να στις δημιούργησα όλες εγώ, εδώ και τώρα. Καλά έκανα, όμως, γιατί πρέπει να αναρωτιέσαι και έπειτα να μαθαίνεις τι συμβαίνει στο κορμάκι σου. 

Τώρα πια, η φίλη που ήρθε στα DMs και με ρώτησε, αν είναι φυσιολογικό ή όχι, δεν θα ‘ναι η μόνη που αναρωτήθηκε και έμαθε. Ήρθε η στιγμή να μάθεις κι εσύ. Διαβάζεις Ladies First, μαθαίνεις! Διαβάζεις τα άλλα άρθρα του LadiesOnly, πάλι μαθαίνεις! Διαβάζεις και το ebook μας… εεε εκεί κι αν μαθαίνεις. Τι άλλο θέλεις, φιλενάδα; 

Για την ιστορία, έδωσα μια πρώτη απάντηση στο κορίτσι στο instagram, λέγοντάς της πως αυτό που της συνέβη, είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό. Και, όπως της υποσχέθηκα, ήρθα εδώ, για τα περαιτέρω. 

Squirting: Τι είναι; 

squirting ορισμος

Αγάπη, να ξέρεις πως αυτό που σου συνέβη κατά τη διάρκει του σεξ, ήταν το γνωστό σε όλους squirting. Ναι, καλά… δεν ξέρεις τι είναι το squirting; Το squirting αναφέρεται συχνά από τους επιστήμονες ως «γυναικεία εκσπερμάτιση». Μην απορείς το γιατί. Για πολύ προφανείς λόγους. 

Βέβαια, εσύ δεν απελευθερώνεις σπέρμα. Απελευθερώνεις απλά ένα διαυγές και άοσμο υγρό, το οποίο βρίσκει δίοδο μέσω της ουρήθρας. Και πόσο υγρό βγαίνει; Μερικές φορές αρκετό, ώστε να χρειαστεί να αλλάξεις σεντόνια, στρώμα ή ακόμη και κρεβάτι. Άλλες φορές, όμως, είναι μόνο λίγες σταγόνες. 

Squirting: Πώς, από πού και πόσο;  

squirting πως που και ποσο

Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μια τεράστια κουβέντα, για τους λόγους από τους οποίους εξαρτάται η ποσότητα του υγρού. Όμως, δεν θα το κάνουμε. Γιατί η αλήθεια είναι πως και οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε μια βέβαιη απάντηση. Απλά συμφωνούν ότι διαφωνούν. 

Διαφωνούν, ακόμη, και για την προέλευση του υγρού. Ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί να παράγεται από κάποιους αδένες του φέρουν το όνομα του Skene –ενός γάλλου γυναικολόγου που τους μελέτησε. Άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι είναι απλά ούρα, τα οποία δεν ήξεραν ποια θα ‘ταν η κατάλληλη στιγμή, για να κάνουν την εμφάνισή τους και έτσι αποβάλλονται τη στιγμή που εσύ περνάς καλά.

Παρά τις διαφωνίες και τις όποιες παρανοήσεις, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες. Το squirting –όπως εξ αρχής είπα– είναι 100% φυσιολογικό. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικότητάς σου. 

Μάλιστα, συχνά έρχεται για να ενισχύσει την ικανοποίηση, καθώς και τις σεξουαλικές σου εμπειρίες. Ωστόσο, έχε κατά νου πως δεν είναι όλες οι γυναίκες σε θέση να… τα κάνουν μούσκεμα, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τις ίδιες, τις επιδόσεις τους, την ικανοποίηση που τελικά θα λάβουν ή την ανατομία τους. 

Τώρα, αν εσύ με τον καλό σου έχετε βαλθεί να δείτε συντριβάνι, για να ρίξετε κέρμα, ευχόμενοι αιώνια αγάπη και καλά σεξάκια, τότε δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε. Για να βρεις νερό, σκάβεις βαθιά. Και, συνήθως, δεν το βρίσκεις με τη μία. Μπορεί να προσπαθείς για καιρό. Και, όπως είπαμε, μπορεί και να μην το βρείτε ποτέ, αλλά αυτό δεν θα σημαίνει κάτι αρνητικό για σένα. 

Κι αν όχι squirting, τότε τι; 

squirting oxi

Squirting αγνοείται, λοιπόν, αλλά μπορεί να ‘ναι και για καλό.

Γιατί, πολλές γυναίκες που το βίωσαν, είπαν πως δεν ήταν και τόοοοοσο απολαυστικό. Άλλες πόνεσαν, μερικές απλά ενοχλήθηκαν και αρκετές εκμυστηρεύτηκαν στους επιστήμονες πως ένιωσαν κάπως άβολα. Φυσικά, δεν έλειψαν και εκείνες που είπαν πως το squirting ήταν μια μοναδική εμπειρία και παλεύουν να το ζήσουν ξανά και ξανά και ξανά και ξανά… 

Αν θέλεις πολύ να βιώσεις τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση και πιστεύεις πως το squirting είναι αυτό που θα στην δώσει, έχω να σου δώσω μια απλή συμβουλή: να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Μην ξεχνάς, λοιπόν, ότι το σεξάκι είναι σαν τον χορό. Αν μετράς διαρκώς από μέσα σου βήματα και αγχώνεσαι για την κάθε επόμενη κίνηση, τότε δεν παίζει να τον χαρείς και ιδιαίτερα. 

Και μιας που μίλησα για χορό. Εσύ ακόμη να χορέψεις; 

Κάνε κλικ εδώ, για να προβάρεις όλες σου τις φιγούρες, πριν την performance σου στο σεξ, στις σχέσεις και στον αγώνα αναζήτησης του έρωτα και της ευτυχίας. 

Scroll to Top