Αν κεράτωσε την πρώην του, θα έχω και εγώ την ίδια μοίρα;

Αν κεράτωσε την πρώην του, θα έχω και εγώ την ίδια μοίρα;

Καλησπέρα-καλησπέρα,

Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το κατά τ’ άλλα ηλιόλουστο Ντένβερ, απλώς τώρα, που γράφω αυτές τις γραμμές, είναι βράδυ πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι, πίσσα.

– Πού σε πετυχαίνουμε;

– Εδώ σε ένα Bar , με το ebook μας παραμάσχαλα, να τα πίνω με έναν Άγιο, τον οποίο ενίοτε τον κυνηγάει ο επιθετικός προσδιορισμός ά-πι-στος…

  1. Είναι Άγιος.
  2. Είναι Άπιστος.

Είναι ο…. ;

Θωμάς. 

Yes, Ja, Да.

Θέμα: Aπιστία στας ερωτικές σχέσεις, αυτή η μάστιγα.

Τώρα τελευταία έχω μεγάλη ανάγκη να μιλώ για την απιστία. Και αυτό, γιατί νομίζω ότι τα κέρατα που έχω δεν είναι μόνο απόρροια του ζωδίου μου… 

Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη να ανακαλύψω τι λέει το κομιούνιτι της επιστήμης για εμάς τους άπιστους Θωμάδες. 

Για εμάς που δεν πιστεύουμε εύκολα σε τίποτα από όσα μας λένε.

Αλλά θέλω να μάθω και για όλους αυτούς,  που έχοντας κερατώσει μία φορά, αν πρόκειται να κερατώσουν και δεύτερη. 

Και τρίτη.

Και τέταρτη.

Και ετσέτερα ετσέτερα. 

Και τώρα αναρωτιέσαι βαριόμοιρη, γιατί έπρεπε να ξενιτευτώ μέχρι το Ντένβερ; 

Η Αρλέτα εδώ στα πάτρια εδάφη το έχει το Bar το Ναυάγιο που τα πίνεις με έναν Άγιο

Θα σου πω ευθύς αμέσως. 

Πήρα το πλοίο της γραμμής –γιατί τα αεροπλάνα με φοβίζουν– και τράβηξα για Αμερική μεριά, για να μάθω την αλήθεια από πρώτο (και επιστημονικό) χέρι

Το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ (κατάλαβες τώρα;) δημοσίευσε την ακόλουθη έρευνα στο «Αrchives of Sexual Behaviour» (μην μου ζητήσεις εδώ μετάφραση, χρεώνω παραπάνω) για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα καυτά και διαχρονικά: 

  1. Οι υποψίες που έχω για τον σύντροφό μου, είναι αποτέλεσμα της δικής του συμπεριφοράς ή τα ίδια θα κάνω σε όποιον βρεθεί ομπρός μου ;
  2. Αν κεράτωσε την πρώην του, θα έχω και εγώ η άμοιρη την ίδια μοίρα;
  3. Άμα δίνω πεταχτά φιλιά στο αυγολέμονο, όντως δεν θα κόψει ;

(Spoiler alert: Για το αυγολέμονο ρώτα τον Πετρετζίκη. Δεν μπαίνω σε χωράφια αλλονών) 

Το εν λόγω Γιουνιβέρσιτι, έκανε μία πενταετή έρευνα την οποία διεξήγαγε σε 484 ανθρώπους, Ντενβεριανούς και Ντενβεριανές. Κι αυτό, γιατί ήθελε να επιβεβαιώσει ή να καταρρίψει μια για πάντα εκείνη την εγγλέζικη τη ρήση που πάει κάπως έτσι: 

 “Οnce a cheater, always a cheater, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί «Μια φορά τσαχπινογαργαλιάρης, για πάντα τσαχπινογαργαλιάρης». 

Σημαντική ερώτηση προς εαυτό:

Οι υποψίες που έχω για τον σύντροφό μου, είναι αποτέλεσμα της δικής του συμπεριφοράς ή τα ίδια θα κάνω σε όποιον βρεθεί ομπρός μου;

Αν αμφιβολίες το μυαλό σου βασανίζουνε πολλές για τον νυν, δηλαδή για το πόσο αλήθεια λέει ότι είσαι η μοναδική του αγάπη, και ότι καμία άλλη δεν υπάρχει, τότε σου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό,να τον χωρίσεις. Και αυτό γιατί δεν σε πείθει με τίποτα. Κάτι σκοτεινό έχουν αυτά τα γαλανά ματάκια. Σκέφτεσαι να βρεις κάποιον άλλον που θα τον εμπιστεύεσαι 100%.

Και εδώ έρχομαι εγώ- και το Ντένβερ- να σου πούμε:

ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ακόμα DELETE ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ!

Φίλη δεν έχει νόημα.

Η έρευνα λέει ότι είναι 4 φορές πιο πιθανό να μην εμπιστευτείς ούτε τον επόμενο! Τζάμπα δηλαδή τα κλάματα και τα blocks στο insta. Δεν θα σε βοηθήσει ο χωρισμός. 

Υπάρχει, όμως, η περίπτωση που δεν είχατε απλώς υποψίες, αλλά απο-δεί-ξεις!

Είναι να μην σκεφτείς τον χωρισμό; 

Ακούστε.

Όσες κόβατε χέρι, πόδι και τσιγάρο, ότι οι δικαιολογίες περί ξαφνικής πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ήταν μουσαντέ και ότι ο σύντροφος Μάνθος το είχε δίπορτο, 2 φορές πιο πιθανό, κορίτσια, να πείτε τα ίδια και για τον επόμενο! Δηλαδή δεν είναι θέμα του Μάνθου. Τα ίδια θα κάνουμε και στον επόμενο. Εμπιστοσύνη καμιά. Δεν μας σώζει τίποτα. Ή λες να μπορεί να μας σώσει αυτό εδώ;

Αν κεράτωσε την πρώην του, θα έχω και εγώ η άμοιρη την ίδια μοίρα;

Το Ντένβερ μπορεί να καυχιέται, ότι 300 μέρες τον χρόνο ο ήλιος δεν λέει να ξεμακρύνει, αλλά εγώ μ’ αυτήν την έρευνα κατάλαβα ότι άμα βρεθεί στο διάβα μου γκόμενος Ντενβεριανός, θα τονε στείλω στη mama του και τα change δικά της να πιει μια πίνα κολάντα από εμένα.

Λένε τα παιδιά του Ντένβερ (αν έχουμε και από Πειραιά να μας πούνε στα σχόλια από κάτω) ότι άπαξ και απάτησες μια φορά την πρώην, είναι τρεις φορές πιο πιθανό να ξανακάνεις τα ίδια και στη νυν. 

Κρατηθείτε φίλες μου μην εξάπτεστε έχω και χειρότερο

Ναι ρε κοπελιά αλλά εμένα με παντρεύτηκε, δεν είμαι σαν τις άλλες αγάπες

Οι Ντενβεριανοί παραδέχτηκαν ότι ακόμα, κι αν επισημοποιήσει τη σχέση τους ο παπάς της ενορίας ή ο Απόστολος ο Γκλέτσος, στο Δημαρχείο της μαγευτικής Στυλίδας, πάλι θα κερατώσουν. 

Το ‘χουν ξανακάνει άπειρες φορές, σιγά μην τους αποθαρρύνει το δαχτυλίδι. 

Μωρέ μήπως… τα παραλένε ;

Μάντεψε! Πάλι το καλύτερο τ’ άφησα για το τέλος. Αποφάσισαν, τελικά, οι επιστήμοναι ότι το δείγμα της έρευνας  ήταν…να μωρέ…λίγο ΜΙΚΡΟ (να που το μέγεθος μετράει τελικά) και ίσως να μην είναι πολύ αντιπροσωπευτικό. Και σκέφτονται να ξανακάνουν την έρευνα με μεγαλύτερο δείγμα. 

Χαίρω πολύ βρε Ντένβερ. 

Γιατί Ντένβερ, άκου και τη δική μου ιστορία, γιατί με αυτήν την έρευνα που έκαμες, καις και τη δική μου γούνα.

Κύριες και κύριοι. Κύριε Δικαστά,

Κάποιο πρωί τ’ Αυγούστου, κόντα στη ροδαυγή, την έκανα την κουτσουκέλα μου και εγώ. Κεράτωσα.. απάτησα πώς το λένε! Είμαι ένοχη και δεν περιμένω “το αποδείξεως του εναντίου”. 

Ορκίζομαι, όμως, ότι άλλες κουτσουκέλες δεν έκαμα! Πέρασαν μήνες, χρόνια, αιώνες, και ήμουν, είμαι και θα είμαι (;) πιστή Πηνελόπη.

Κι αν νομίζεις, ότι χάσαμε εσύ, εγώ και ο Άγιος, τον χρόνο μας με μια έρευνα, η οποία ΟΚ θα μπορούσε να είχε ένα μεγαλύτερο δείγμα, θα σου πω ένα μεγάλο NO. Όχι δεν τον χάσαμε. 

Τα σπουδαγμένα μας τα παιδιά, τα Αμερικανάκια ευελπιστούν ότι μπορεί να ανοίξει ένα νέο πεδίο έρευνας, με αφορμή τη δική τους. Διότι σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω –και όχι μόνο στο Ντένβερ– άνθρωποι που κερατώνουν αβέρτα-κουβέρτα (βλ Μάνθος). Αλλά, γιατί να μην υπάρξει και μια αποτελεσματική μέθοδος, καθαρά επιστημονική που θα τους αποτρέπει από εδώ και στο εξής; Οεο

Επομένως, αναμένουμε από την επιστημονική κοινότητα μεθόδους και λύσεις, που θα βοηθήσουν άνδρες και γυναίκες που κατ’ εξακολούθηση απατούν, να το σταματήσουν.

Φίλες μου αυτά για σήμερα, σας χαιρετώ.

Τέσσερις πήγε και μου είπαν πάλι go from this μαgαζί, εσύ και Άγιος,  γυρίστε πίσω στην πατρίδα σας. Και τολμώ να πω, ότι αδημονώ να γυρίσω πάλι πίσω και να κουρνιάσω στα γραφεία του LadiesOnly. Καλό το Ντένβερ, αλλά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. 

Ούτε σαν το ebook μας, «Το Τανγκό Θέλει Δύο», έχει όμως. Κάνε κλικ εδώ, για να το διαπιστώσεις.

Scroll to Top