Το μυστικό για καλό ανοσοποιητικό έχει 3 γράμματα: ΣΕΞ

Μπήκε ο χειμώνας, τα κεφάλια μέσα. Βροχές κλασικά στα νοτιοδυτικά, χιόνια στα βορειοανατολικά, ντάλα ήλιος κάτω στην Κρήτη –γιατί αυτή δεν σκαμπάζει από τίποτα. Σε εμάς, όμως, τα «θύματα» των καιρικών φαινομένων –που δεν έχουμε την τύχη να γεννηθούμε Κρήτη –κάθε τρεις και λίγο το φτέρνισμα πάει γόνα. Ως εδώ και μη παρέκει. Οφείλουμε να βρούμε μία λύση. 

Παππού εκ της Θεσσαλονίκης ορμώμενο, που σε βλέπω κάθε τρεις και λίγο στην Τιβί, δεν θέλω μουρουνέλαιο. Θέλω κάτι άλλο πιο ευχάριστο, τουλάχιστον στο αυτί μου. Φαντάζομαι ούτε εσύ αγαπημένη μου αναγνώστρια ψήνεσαι για μουρουνέλαιο. 

Κάλεσα, λοιπόν, έκτακτο συμβούλιο Σάββατο βράδυ στα κεντρικά του LadiesOnly, με θέμα «Αποτελεσματική ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος ενάντια σε παθογόνους μικροοργανισμούς κατά την χειμερινή σεζόν 2022-2023».  

Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκαν όλοι και όλες με την ιδέα, και μάλιστα ένας εξ αυτών αναφώνησε: «Δεν μας γ**** ρε Despina @ LadiesOnly;». 

Eμένα, όμως, κάτι μου έκανε αυτό το ρήμα με τους αστερίσκους και δεν με αποθάρρυνε.  Θυμήθηκα τον Evan, τον οποίο τον γνώρισα ένα βράδυ του ’16 στη Γεροκωστοπούλου, άρτι αφιχθέντα από την Σκωτία. Ερασμίτης το παιδί και ολίγον τι μεθυσμένος, ήθελε να με πείσει ότι το σεξ μαζί του έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Εγώ τότενες τον απέρριψα χωρίς περιστροφές, αλλά σήμερα επέλεξα να ελέγξω αν το σεξ- όχι με τον Evan– έχει όντως κάποιες θεραπευτικές ιδιότητες, που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά την όποια ίωση και το όποιο βηχαλάκι με φυσικό τρόπο.

Η Έρευνα

Κύριες και κύριοι.

Το Πανεπιστήμιο Stirling της Σκωτίας (το ήξερε δηλαδή ο Evan εκ των έσω) παρουσιάζει σήμερα ερευνάρα που πιστοποιεί ότι ένα σεξάκι την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Αφήστε τα μήλα και τα μουρουνέλαια. Την απάντηση την ξέρουν οι ψύλλοι.

Μισό θα εξηγηθώ.

Μια φορά και έναν καιρό οι Σκωτσέζοι ερευνηταί διερωτώμενοι για ποιο λόγο η φύση δεν έχει καθιερώσει την κλωνοποίηση σε ολάκερο το βασίλειο, μιας που τα οφέλη της υπερτερούν σε σχέση με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αποφάσισε να κάμει μια έρευνα.

Κάθισε και σκέφτηκε και είδε ότι υπάρχει ένα πλασματάκι που ζει στη θάλασσα.

A man and woman cuddling together in bed.

Το πλασματάκι αυτό είναι ο ψύλλος της θάλασσας, που και μπακούρι να μείνει ξέρει τα κόλπα για να διαιωνίσει το είδος του. Έτσι, θα ‘χει και κάποιος παιδί να τον γηροκομήσει αύριο μεθαύριο. Δεν θέλει ο κύριος Ψύλλος την κυρία Ψύλλου; No problema, θα κλωνοποιηθεί. Έκανε match στο Tinder η Κυρία Ψύλλου με τον κύριο Ψύλλο και θέλουν από κοινού σουξουμούξου σε ένα στενό, τρία πλαγκτόν αριστερά; No problema, θα κάνει έρωτα. 

Άρα, λένε αυτά τα δαιμόνια μυαλά: ας συγκρίνουμε τα παιδιά της Κυρίας Ψύλλου. Και αυτά που τα ‘ κανε μονάχη ωσάν την καλαμιά στον κάμπο, και αυτά που τα’ κανε με τον Κύριο Ψύλλο. 

Εξέθεσαν που λέτε τα παιδιά σε ιωσούλα που την άρπαξε ο Γονέας 1 και ο Γονέας 2. 

Τα Συμπεράσματα της Έρευνας

Τα συμπεράσματα που εξήγαγαν τα έχω εδώ μπροστά μου, αφού πρώτα δημοσιεύτηκαν στο “Proceedings of the Royal Society B” και έχουν ως εξής: O γόνος που υπήρξε καρπός του παθιασμένου έρωτα μεταξύ των δύο ψύλλων, την πέρασε την ιωσούλα ανεπαίσθητα

Ο γόνος, ωστόσο, που τον έκανε μόνη της η Κυρία Ψύλλου και είναι καρμπόν η ίδια, δηλαδή και γενετικά άμα τους δεις αυτούς τους δύο, δεν τους ξεχωρίζεις ρε φίλη, δυο εβδομάδες αναρρωτική και εκτός γηπέδου. 

Κάπου εδώ, είναι σημαντικό να επισημάνουμε στους φίλους μας από τις Φιλοζωικές, ότι οι ψύλλοι που συμμετείχαν στο πείραμα, χαίρουν πλέον άκρας υγείας. 

Πού καταλήγουμε Παίδες Ελλήνων ;

Στο ότι ο Evan είχε εν μέρει δίκιο. Το σεξ συμβάλλει στην άμυνα και στην προστασία του οργανισμού μας! Τώρα που πιάνουν τα κρύα, και εμείς τα χαρτομάντηλα, για να έχουμε έναν χειμώνα χωρίς φλέματα, εμπρός στον δρόμο που χάραξε η επιστήμη. Κάντε σεξ. Κάνει καλό! Απλώς δεν παίρνω όρκο για το σεξ με τον προαναφερθέντα. 

Τώρα, αν προτιμάτε να αποδημήσετε εις μέρη με ήπιο χειμώνα βλ. λεβεντογέννα Κρήτη, και θεωρείτε το σεξ σπατάλη ενέργειας, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Προτιμήστε τις συμβουλές του παππού από τη Θεσσαλονίκη και κλωνοποιηθείτε σαν τον Ψύλλο!  

Scroll to Top