Γιατί απατάμε; H επιστήμη μίλησε!

Κορίτσια μου εύρηκα, εύρηκα!

Αν έχουμε και άνδρες στην παρέα, αρχικά καλησπέρα σας και καλή βραδιά.

Όλοι οι καλοί και οι καλές χωράνε στην παρέα του ladiesonly.gr.

Τώρα κάμερα σε εμένα.

Και θα ζητήσω και από το μικρόφωνο τον Χρήστο Δάντη του ’90 να με ακούσει, γιατί με αυτό το άρθρο φίλε Χρήστο Δάντη του ’90 –επαναλαμβάνω– δεν θα θες «αποδείξεις και ονόματα». Θα μάθεις σήμερα τι κρύβει το εσώψυχο του ανθρώπου αυτού, που διαπράττει το απευκταίο, το αμαρτωλό και το έξω από δω ως προς τα ερωτικά μας.

Και από δω και πέρα, κάμετε τη γνώση που θα λάβετε από εμάς, ό,τι θέλετε.Όλοι και όλες –sorry έχω οίστρο για μεγάλο πρόλογο σήμερα– κάποια στιγμή, κάποιο βράδυ, σε κάποιο μαγαζί, καθώς τα πίναμε με τον/την κολλ, ξεκινήσαμε να φιλοσοφούμε θέλοντας να δώσουμε μια απάντηση σε ένα από τα αιώνια ερωτήματα.

Διατί το κέρατον; Διατί ο αλληλοσπαραγμός;

Και δωσ’του και άλλη κούπα, και να τα τα κεράσματα από το γκαρσόν, και δωσ’ του κ’ άλλο σιγκαρέτο, καταλήξαμε να τσακωνόμαστε γιατί δεν βγάζαμε άκρη.

Ευτυχώς για όλους εμάς τους αμπελοφιλοσοφούντας έρχεται το Πανεπιστήμιο του Τενεσί –τα φιλιά μας στο όμορφο το Τενεσί– να δώσει τα φώτα του έτσι ώστε να ασχοληθούμε ξανά μεθυσμένοι με άλλα θέματα όπως:

  • Πού εξαφανίστηκαν για 7 ώρες οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς του Survivor του 2021;
  • Τι έγινε στις τουαλέτες του Bar του 2006 με τη Στέλλα Μπεζαντάκου και τον Άρη Αποστολίδη;
  • Τελικά ήταν αποκύημα της φαντασίας του Ντικάπριο ό,τι συνέβη στο Shutter Island ή τα έχει σώας τα φρένας το παιδί και τζάμπα τονε παρεξηγήσαμε ;

Ο λόγος τώρα στο Τενεσί και την επιστημονική του ομάδα!

Έχω στα χέρια μου τη δημοσιευμένη, από το Πανεπιστήμιο Tενεσί, έρευνα στο Journal of Sex Research που ρίχνει φως στα αίτια που υπάρχουν πίσω από την πράξη της απιστίας. Περισσότερο φως μάλιστα και από αυτό της Νικολούλη, θα τολμήσω να πω.

Λένε, λοιπόν, οι Τενεσιώται που απάτησαν το ταίρι τους, ότι το 77% νιώθει ότι ο/η σύντροφός τους δεν τους αγαπά πλέον για αυτό πηγαίνουν από κανάρα σε κανάρα ψάχνοντας να καλύψουν αυτό το συναισθηματικό κενό.

Το 74% των ερωτηθέντων έχει άλλον λόγο! Σου λέει «εδώ το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται ο παππάς, εγώ δεν θα βαρεθώ που βλέπω την μουτσούνα αυτή τουέντι φορ σέβεν ;». Έτσι βγαίνει προς άγραν άλλων μουτσούνων.

Τελευταίο και καταϊδρωμένο το 57% κερατώνει γιατί σου λέει « έχω ξεχάσει τι γυναικάρα/τι αρσενικό είμαι για αυτό και γλυκοχαιρετάω άλλες μορφονιές και άλλους μορφονιούς». Είναι θέμα «μνήμης» ρε παιδί μου.

Εδώ να σας πω, αγαπητά μου παιδιά, να μην κρίνουμε ούτε τους Τενεσιώται ούτε τους πρωταγωνιστές δικών μας προσωπικών ιστοριών που κάποτε θες η «μνήμη», θες το συναισθηματικό έλλειμμα, θες η κακιά η ώρα και η στιγμή, μας τα «φόρεσαν».

Να σας θυμίσω και εγώ ότι κάποτε και εσείς τα «φορέσατε». Και μην μας ξεκινήσετε τα «α εγώ ποτέ τέτοια πράματα, μακριά από μένα, απεταξάμην».

Έχω το κληρονομικό χάρισμα και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το κάνεις.

Δεν κερατώνει μόνο ο πληθυσμός του Τενεσί και οι άλλοι Έλληνες.

Θα το κάνεις και εσύ! Eίπα και ελάλησα!

Αν είσαι στα 20’s ίσως ταυτιστείς με τα 104 αγόρια και κορίτσια που είναι συνομήλικα σου, γιατί εμείς αδυνατούμε, καθώς τα ‘χουμε τα χρόνια μας και ας μην μας φαίνεται. Ας είναι καλά τα ενέσιμα και τα σμούθις με σπόρους chia.

(Επίσης να με συγχωράς που δεν έπιασες τα reference λόγω ηλικίας της αγαπημένης trash ελληνικής τηλεόρασης)

Ρώτησαν που λες τους παραπάνω για το αν έχουν απατήσει και το 74% αυτών αναψοκοκκίνισε, είπε yes yes με ένα στόμα και μια φωνή αλλά έδωσε και τον λόγο.

Αμάρτησαν και γεύτηκαν τον απαγορευμένο καρπό γιατί λέει ένιωσαν ότι το ταίρι τους δεν τους είχε πΧια ανάγκη! Δηλαδή, για να στο εξηγήσω καλύτερα, βρήκαν αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, επειδή ο/η σύντροφός τους δεν ταυτίζονταν με την Άννα τη Βίσση που χωρίς το μωρόόόό της

δεν πάει που-θε-νά. Αυτοί θέλουν να νιώθουν ότι ο άλλος/η άλλη είναι συναισθηματικά εξαρτημένος από δαύτους.

 Έτσι ένιωσαν έτσι έπραξαν.

Τι να σου πω και εγώ χαμένα τα έχω.

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έχουν άλλον λόγο εξαιτίας του οποίου απατούν.

Γιατί απλώς το θέλουν! Ναι ναι καλά άκουσες απλώς το θέλουν, κάτι τους τραβάει και δεν μπορούν να το ελέγξουν. Και αυτό ανεξάρτητα από το αν η σχέση τους είναι σοβαρή ή όχι. Δεν σκαμπάζουν παιδί μου αυτοί/ες.

Και όταν σκέφτεσαι να απατήσεις αλλά δεν το κάνεις; Τι συμβαίνει;

Μην μου βγεις από τη σελίδα γιατί:

α) Δεν θα βρεις καλύτερα.

β) Γιατί δεν σου μίλησα για αυτούς (423 βασικά) που τους έβαλαν ομπρός τους μια σειρά από διάφορους λόγους και τους ζήτησαν να ψηφίσουν τον καλύτερο.

(Θα κάνουν παράπονα στη διεύθυνση και μετά θα τ’ ακούσω εγώ.)

γ) ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ! Τρελάθηκε το αφεντικό και το ‘βαλε και σε προσφορά, θα μας το κλείσει το μαγαζί έτσι όπως πάει…

Πάτα εδώ για να αποκτήσεις το βιβλίο μας: «Το Τανγκό Θέλει Δύο».

Πού λες η πλειοψηφία αυτών λέει ότι ναι μεν θέλω να απατήσω αλλά δεν θα το κάνω. Γιατί ; Πολλοί ταυτίστηκαν με τους ακόλουθους λόγους.

  1. Γιατί μια τιμή και ένα όνομα έχουμε σε αυτήν την κενωνία. Έχουν ηθικές αρχές και αξίες και η απιστία λείπει από το λεξιλόγιο τους (βέβαια πέρασε φευγαλέα από το μυαλό τους…)
  2. Γιατί άπαξ και το κάνουν, και το μάθει ο άλλος και χωρίσουν, φοβούνται ότι θα μείνουν άνθρωποι μονάχοι, σαν το ξεχασμένο στάχυ. Άστο τώρα που να μπλέκω με παράνομα φιλιά και τέτοια σούρτα φέρτα.

Και φτάνουμε στο καλύτερο όλων, το οποίο πάντα καταφέρνουμε και το αφήνουμε στο τέλος!

Χα! Πώς τα καταφέρνουμε έτσι κάθε φορά! Μα τι… κερατάδες είμαστε εμείς οι γραφιάδες!

Τελευταίο ερώτημα:

Ποιος κερατώνει πιο εύκολα; Ο άνδρας ή η γυναίκα;

Ξέρω όλες τι σκέφτεστε και θα σας παρακαλέσω να αφήσετε τους χαρακτηρισμούς περί χοίρων για τα σουβλατζίδικα.

Κορίτσια μου οι Τενεσιώται απεφάνθησαν και είμαστε guilty, ένοχες πώς το λένε ρε παιδί μου!

Οι γυναίκες λέει έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να απατήσουν τους συντρόφους τους από ό,τι οι άνδρες το έτερον τους ήμισυ.

Άκου τώρα τι λένε….

Αυτά για σήμερα! Σας περιμένω στο wine bar λίγο πιο έξω από το στενό, με τα σχόλιά σας, τις ιδέες σας και τις πληροφορίες σας για το Bar του Μega γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα τι συνέβη τότε και θα αποθάνω με την απορία.

Τα φιλιά μας για μία ακόμη φορά στο όμορφο το Τενεσί! ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ.

Scroll to Top