Εσύ πόσο συχνά κάνεις σεξ; Την αλήθεια όμως!

Τη μουγκαμάρα της παρέας τεσσάρων κοριτσιών, που ‘χουν πατήσει εδώ και πέντε καλοκαίρια τα τριάντα, «έσπασε» ένας ήχος αλλόκοτος, απόκοσμος και αλλοτινός. Ο ήχος προερχόταν από το κινητό της Χρύσας. Η παρέα παραξενεύτηκε, καθώς ήταν η πρώτη φορά που τον άκουγε. Η Χρύσα τότε έλυσε το αρχικό μυστήριο, μετά το οποίο ακολούθησε μοιραία ένα ακόμα: 

«Τinder είναι μπας και δούμε καμιά χαρά στα κάτω δώματα. Εσείς πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σεξ;»

grayscale photography of man and woman kissing

Απέναντι ο Χρήστος και ο Κώστας κόζαραν εδώ και ώρα την εν λόγω παρέα που είχε ξεκινήσει τα επιφωνήματα και τις δηλωσάρες, χωρίς κλασικά να κάνουν καμία κίνηση. Εδώ να πούμε ότι δεν είναι θέμα του Χρήστου και του Κώστα που απλώς κοιτούν, όπως κοιτά ο σκύλος μου με τα μαρχουμουλίδικά του μάτια το ζαμπόν. Είναι θέμα γενικό και αντρικό. Αυτό, όμως, θα το αναπτύξουμε άλλη φορά. 

Ο Χρήστος μετά από 3 ρακόμελα αποφάσισε να μοιράσει λίγη γνώση στον φίλο του τον Κώστα. Γύρισε, λοιπόν, και του ‘πε «Αν ήμουν γυναίκα, το μόνο που θα έκανα κάθε μέρα, είναι να …. (x 3)» και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, γιατί φοβάμαι μήπως με διαβάζουν γυναικόπαιδα και θα’ χω μπλεξίματα με το ΕΣΟΥΡΟΥ.

Σωτήρη μην με κόβεις για διαφημίσεις τώρα γιατί πρέπει να μπω στο θέμα.

Ποιοι κάνουν περισσότερο σεξ: οι άντρες ή οι γυναίκες;

Ποια από τις δύο παρέες, φίλη μου και φίλε μου, κάνει περισσότερο σεξ ;

Αυτό θα εξετάσουμε σήμερα: ποιο από τα δύο φύλα, κάνει περισσότερο σεξ. Και προφανώς δεν θα ξεκινήσω τις ερωτήσεις στη Χρύσα και στους λοιπούς, γιατί το πιο πιθανό είναι να μου πουν ψέματα. Εδώ, θα χρειαστώ τη βοήθεια του –επιστημονικού– κοινού. 

Η εταιρεία IPSOS και η δημοσκόπησή της απεκάλυψε τι κουμάσια είναι οι άνθρωποι και πόσα ψέματα αραδιάζουν για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Έτσι καταλήγουμε εμείς τα αθώα χαμομηλάκια, να είμαστε βαθιά νυχτωμένα σχετικά: 

α. με το πόσο συχνά κάνει σεξ ο άντρας και η γυναίκα, αφού δεν μας λένε την αλήθεια.

β. με τα χρόνια προϋπηρεσίας του καθενός στον τομέα της Τέχνης της πλανεύτρας και του Έρωτα. Σχετικά, δηλαδή με το πόσες ή πόσους είχαν πριν εμάς.

Πόσο σεξ κάνουν οι γυναίκες;

Ρώτησαν που λέτε 1000 μάστορες και 500 μαθητάδες, εκεί στα δεκαοκτώ με εξηντατεσσάρω, πόσο συχνά κάνει μια γυναίκα σεξ στα ντουζένια της (ήτοι 18-27 ετών).

“Easy peasy lemon squeezy” ξεκίνησαν να λένε οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι στο UΚ και στο USA. Αυτές, λένε, πηδιόσαντο πιο συχνά και από γάτες σε οίστρο: 23 φορές τον μήνα στο Αμέρικα, 22 φορές στο UK. Ένας πόντος μείον για UK ένεκα υγρασίας. Πού όρεξη τώρα να μείνεις τσιτσίδι! Έτσι είπαν τα αγόρια μας και ξεκίνησαν παιχνίδι με τα προαναφερθέντα λεμόνια.

Πόσο σεξ κάνουν οι άντρες;

Πιάνει η  IPSOS τα κορίτσια και τα ρωτά, έχουν δίκιο τα αγόρια μας ;

Ε και δεν θα πιστέψετε τι έγινε. Έπιασαν τα λεμόνια τα κορίτσια, τα πέταξαν στα αγόρια και τους έδωσαν και ένα ελληνικό φάσκελο, με πέντε ορθάνοιχτα δάχτυλα αποκαλύπτοντας μαζί με τη δυσαρέσκειά τους και τον πραγματικό αριθμό που κάνουν σεξ. 

Καλά το κατάλαβες, πέντε φορές τον μήνα, κατά μέσο όρο,  έκαναν σουεξ τα όμορφια τα κορίτσια μας.

Ερωτηθείσες στη συνέχεια για το πόσο συχνά το κάνουν αντιστοίχως τα αγόρια «που τ’ αργασμένο δέρμα τους το ‘χε ποτίσει η αλμύρα και το ‘χε μαστιγώσει αλύπητα το κύμα», αυτές απάντησαν 14 φορές. 

Ξεκίνησαν τα no no αυτοί, δεν μούτζωσαν, όμως, στάθηκαν στο ipsos τους και τους απήντησαν με τη σειρά τους, ότι απαυτώνουν 4 κι όχι 14 φορές τον μήνα, μα Ποτέ την Κυριακή. 

Και λέει η IPSOS: «Τέλεια». Νομίζουμε «άλλ’ αντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα» για το πόσο συχνά κάνει το αντίθετο φύλο σεξ, λέμε όμως και την αλήθεια τουλάχιστον μεταξύ μας;

 Ας ανάψουμε φιτιλιές. 

– Γυναίκες;

– Yes yes

– Πόσο συχνά πιστεύετε ότι κάνει η Χρύσα σεξ;

– 12 φορές τον μήνα κατά μέσο όρο… μας το είπε τις προάλλες.

Πέντε είναι η αλήθεια το είπαμε και πριν. Δεν προσέχετε βλέπω και θα πάρω ανάποδες. Διαγώνισμα τώρα εφ’ όλης της ύλης, όλο το βιβλίο.

Συνεχίζω Σωτήρη μην με διακόπτεις σε pleaζάρω.

«Με πόσους έχεις πάει;»

Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Πόσους συντρόφους είχες πριν από εμένα;

Στη λογοτεχνία, την ποίηση και τη γυναικεία σκέψη ο αριθμός τρία θεωρείτο μαγικός. Ξέρω τι σκέφτεστε… έχουμε πει σχεδόν όλες ένα «τρεις» στη ζωή μας. Το ξέρω, έχετε ακούσει όλοι ότι ήσασταν ο τέταρτός μας. Εδώ, όμως, σήμερα θα ειπωθούν μόνο αλήθειες και αύριο που θα ξημερώσει θα είστε πάλι ο τέταρτoς.

Οι άνδρες στο UK, στο USA και έχουμε και ΝΕW ENTRY oh-oh την μακρινή Αυστραλία –τα φιλιά μας στην μακρινή Αυστραλία και τον κομμωτή μου τον Βασίλη– δεν το’ χαψαν ποτέ το 3. Τις έδωσαν στεγνά, μάντεψαν 16 πρώην και τους το δίνουμε, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι συγχωρεμένοι ήσαντο 17 και σε καμία περίπτωση τρεις.

Από την άλλη πλευρά, ερωτηθείσες οι Αμερικάνες για τις πρώην των Αμερικανών γιάνκηδων και μπρούκληδων είπαν ότι αυτοί είχαν στάνταρ 30 γκόμενες πριν από αυτές. 

woman in black lace brassiere lying on bed

Εδώ έχω μαρτυρία από την Jane ετών 29 από την όμορφη Καλιφόρνια: 

«Ξέρωωου τι γκίνεται εκεί στις αδελφόουτιτες στο Γιουνιβέρcity, όπου honey η mama το παιδί και το παιδί τη mama. Αυτοί έχουν jumped ό,τι κινείται»

Και όμως Jane και λοιπές, οι άνδρες μας εκμυστηρεύτηκαν στην IPSOS –και αυτοί μας το είπαν εμπιστευτικά και εμείς σας το λέμε εδώ, αλλά μην βγείτε παραέξω και το πείτε– ότι12 γυναίκες ήταν όλες και όλες! Άκουσε εκεί 30!

Αυτά τα όμορφα συμβαίνουν στο μικρό μας μυαλουδάκι. Μεγάλη ιδέα για την κλίνη του άλλου, ενώ η πραγματικότητα απέχει τόσο, όσο η Αυστραλία από το χωριό μου. Τι κι αν το σεξ έγινε εύκολο –και μάλιστα downloadable για Android και IOS συσκευές– η παραίνεση του Τζιμάκου, του Πανούση εξακολουθεί να είναι διαχρονική. 

Γιατί το λέω αυτό;

Γιατί χανόμαστε!

Αφήστε τη γερουσία να πιάσει στασίδι, γιατί μας έχετε πάρει όλον τον χώρο και δεν χωρούν άλλοι και άλλες στο ράφι μας!

Scroll to Top