Σε χώρισε για άλλη; Όλα όσα πρέπει να κάνεις

Σε χώρισε για άλλη; Όλα όσα πρέπει να κάνεις

Το αγόρι σου σε χώρισε για άλλη, θα γυρίσει πίσω;

Το αγόρι σου σε χώρισε για άλλη, θα γυρίσει πίσω;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου ακόμη και αν σε χώρισε για άλλη. Υπάρχουν πολλά άρθρα και βιβλία γραμμένα για αυτό ακριβώς το θέμα τα οποία θα σου έπαιρναν χρόνια να διαβάσεις, και φυσικά, κάποιες από αυτές τις μεθόδους δουλεύουν και κάποιες όχι. Εξαρτάται εντελώς από τη κατάσταση. Κάτι που για κάποιους δουλεύει τέλεια, μπορεί να αποτύχει και να “κάψει” κάποιους άλλους. Εδώ θα δούμε μερικά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις αν πραγματικά θέλεις το αγόρι σου πίσω. 

Αντιστάσου στον πειρασμό

Αντιστάσου στον πειρασμό

Πρώτα, πρέπει να αντισταθείς στον πειρασμό να κυνηγήσεις το πρώην αγόρι σου. Θα δώσει πολύ αρνητικό φως στη υπόθεσή σου αν συνεχώς τον παίρνεις τηλέφωνο, του στέλνεις μηνύματα κλπ. Ακόμη και αν νιώθεις πολύ άσχημα, ακόμα και αν είσαι συντετριμμένη, πρέπει να φανείς δυνατή. Ακόμα και αν δε μπορείς να δεχτείς τη κατάσταση, δε πρέπει να τον αφήσεις να το καταλάβει. 

Μείνε δυνατή 

Μείνε δυνατή 

Αν ο πρώην σου αρχίζει να σε βλέπει ως ένα δυνατότερο άτομο, δει ότι έχεις αλλάξει μετά τον χωρισμό σας, και αν νιώθει οτι δεν θα επαναλάβετε απλά τα ίδια λάθη ξανά και ξανά αν είστε ξανά μαζί, αυτή είναι μια καλή στιγμή να προσπαθήσετε να προσπαθήσετε να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. 

Μπορεί πραγματικά ο πρώην σου να θέλει να είναι ξανά μαζί σου αλλά να μη νιώθει ότι είσαι το ίδιο άτομο το οποίο ερωτεύτηκε. Κάν’τον λοιπόν να δει ότι έχεις μάθει από τις εμπειρίες σου και έχεις βγει δυνατότερη. Αυτό θα είναι πολύ πιο ελκυστικό στα μάτια του από μια πρώην (εσένα) που τον κυνηγάει με τα ίδια προβλήματα στη πλάτη με πριν. Είχε κάποιο λόγο όταν σε άφησε για άλλη. Αν αυτούς τους λόγους τους βλέπει ακόμη μπροστά του τότε δεν έχει κίνητρο να γυρίσει σε σένα.

Απλά κράτα στο μυαλό σου ότι θα πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής γιατί αν ο πρώην σου πιστεύει ότι δεν έχεις αλλάξει πραγματικά και είναι όλο μια υποκρισία, θα τον σπρώξεις απλά πιο μακριά. Επίσης να θυμάσαι ότι θα πάρει κάποιο χρόνο αλλά είναι δυνατόν το να κερδίσεις πίσω τον πρώην σου. 

Προσοχή: Στη περίπτωση που ο πρώην σου είναι πολύ κοντά στο να κάνει σύντομα σεξ με κάποια, αν δεν δράσεις γρήγορα, θα χαθεί για πάντα και θα είναι με άλλη. Θα μοιραστώ αμέσως μαζί σου τον μυστικό τρόπο να κάνεις τον πρώην σου να κατρακυλήσει πίσω σε σένα άμεσα, ασχέτως πόσο άσχημη είναι η κατάσταση. Όχι άλλο γράψιμο, όχι άλλα παιχνίδια: από εδώ και πέρα η ζωή σας δε θα είναι η ίδια. 

Πως να τον κάνεις να έρθει πίσω 

Πως να τον κάνεις να έρθει πίσω 
Πως να τον κάνεις να έρθει πίσω 

Μπορείς να τον κάνεις να έρθει πίσω στη ζωή σου απλώς αποφεύγοντας συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά τον χωρισμό. Εφόσον διαβάζεις αυτό το άρθρο, ξέρω σίγουρα ότι τον θες πίσω στη ζωή σου επειδή ακόμα νοιάζεσαι για εκείνον. Αν δεν νοιαζόσουν πιθανότατα δε θα καθόσουν να διαβάζεις για το πως να τον ξανακερδίσεις αφού σε άφησε για άλλη. Το να ξανά-κερδίζεις τον πρώην σου συνήθως δεν είναι απλό και ξάστερο. 

Μπορεί να έχεις ιδέες οι οποίες πιστεύεις είναι έξυπνες για να τον κερδίσεις αλλά μπορεί να μη δουλέψουν επειδή τις περισσότερες φορές οι γυναίκες κάνουν τα ίδια λάθη όταν θέλουν να αντιστρέψουν έναν χωρισμό. Το να κάνεις τα ίδια λάθη μπορεί να τον πάει ακόμα πιο μακριά σου και να τελειώσει οριστικά τη σχέση σας. 

Πως να τον φέρεις πίσω μετά από ένα χωρισμό που οφείλεται σε πράξεις προς το πρώην σου και σε συζητήσεις σου μαζί του; Ξεκίνα από το να στραφείς προς εσένα και να κάνεις κάποιες ερωτήσεις στον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί τον θέλεις πίσω; Τον θέλεις πίσω επειδή δεν αντέχεις την ιδέα του πρώην σου να είναι με άλλη γυναίκα;

Αν αυτή είναι η περίπτωση σου τότε αυτό δεν είναι αγάπη. Να είσαι σίγουρη πριν κάνεις οτιδήποτε ότι δεν είναι μόνο αυτό που σε ωθεί στο να θέλεις να τα ξαναβρείτε επειδή αυτή η ζήλια δεν θα βγει σε καλό. Μετά, ρώτα τον εαυτό σου γιατί χωρίσατε εξαρχής; Πρέπει να κοιτάξεις τις δικές σου πράξεις και τους τρόπους που φέρθηκες εσύ γιατί δε γίνεται πάντα να ελέγχεις και να σταματάς όσα κάνει το αγόρι σου. 

Κοίτα τις αποτυχίες σου και δες αν είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις. Θυμήσου ότι δε μπορείς να αλλάξεις ποια είσαι επειδή αν το κάνεις μπορεί να πάψεις να είσαι ο εαυτός σου. Αλλά πίστεψε με, μπορείς να αλλάξεις συνήθειες και να είσαι ακόμα ο εαυτός σου. Μπορείς να αλλάξεις από το να είσαι άπιστη και να είσαι ακόμα ο εαυτός σου. Μπορείς να αλλάξεις από το να φέρεσαι εγωκεντρικά και να είσαι ακόμα ο εαυτός σου, και μάλιστα μια καλύτερη εκδοχή αυτού. Μπορείς να αλλάξεις ορισμένα πράγματα σε σένα που συνέβαλλαν στο τέλος της σχέσης. Σου βγάζει νόημα όλο αυτό; 

Κάνε αλλαγές

Κάνε αλλαγές

Τώρα ξεκίνα να κάνεις αλλαγές. Όταν τελειώνει μια σχέση υπάρχουν πολλά λάθη που είναι συχνά και κάνουν τη κατάσταση πιο δύσκολη. Ας δούμε κάποια από αυτά:

Το να τον παίρνεις τηλέφωνο πολλές φορές, το να του στέλνεις μηνύματα για να τον αγχώσεις, το να του στέλνεις ακόμα και μειλ, να μιλάς στην οικογένειά του και τους φίλους του για τον χωρισμό, το να ομολογείς πόσο τον αγαπάς, να υπόσχεσαι ότι θα αλλάξεις, να τον δελεάζεις με σκοπό να κοιμηθείς μαζί του για να δεις απλά αν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη, να κλαις, να προσπαθείς να δεις που θα είναι για να τον πετύχεις και καλά τυχαία και να του μιλήσεις…

Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν κάνεις αυτά τα λάθη, έχεις ακόμα μια χρυσή ευκαιρία να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πως. 

Τι κάνεις λοιπόν για να επαναφέρεις τη σχέση σου; Πρώτα, πρέπει να σταματήσεις να είσαι διαφορετική (προς το χειρότερο) αποφεύγοντας αυτά τα συχνά λάθη που είπαμε. Αν τα αποφύγεις, θα παραμείνεις ο εαυτός σου. Να θυμάσαι πάντα ότι σε ερωτεύτηκε εξαρχής όταν ήσουν ο εαυτός σου. 

Οπότε μην τρελαίνεσαι. Μην είσαι απελπισμένη εκλιπαρώντας τον. Απλά ηρέμησε και μείνε ο εαυτός σου επειδή αυτό θα τον κάνει να έρθει πίσω. Μην ομολογείς ότι ακόμη τον αγαπάς και ότι θα αλλάξεις. Αν τον αγαπάς ακόμη, δεν είναι κακό, και αυτός το ξέρει. Αν σε ρωτήσει αν τον αγαπάς ακόμα, πες του ότι όντως τρέφεις συναισθήματα ακόμα αλλά μην το παρακάνεις. 

Μην πεις από μόνη σου το πόσο λυπάσαι και υπερ-απολογείσαι για τον χωρισμό και οτιδήποτε έκανες λάθος εξαρχής. Μάθε πως να δίνεις μια απλή και ειλικρινή απολογία στον πρώην σου. Μην υπόσχεσαι ότι θα αλλάξεις αν είστε ξανά μαζί. 

Πάλι, αυτά τα κοινά λάθη θα τον σπρώξουν πιο μακριά και θα τον κάνουν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι εσύ είσαι ακόμα ερωτευμένη για να σε πληγώσει ή να σε κακομεταχειριστεί συναισθηματικά. 

Πέρνα καλά με τους φίλους σου και ζήσε τη ζωή σου. Μη μένεις μέσα κλαίγοντας σα μικρό παιδί. Κάνε πράγματα που πάνα σου αρέσει να κάνεις όπως βόλτες, τρέξιμο, ή ό,τι άλλο σε κάνει χαρούμενη. 

Έτσι θα καθαρίσεις το μυαλό σου και θα δημιουργήσεις θετική ενέργεια γύρω σου. Μη προσπαθήσεις απλά να κάνεις σεξ μαζί του για να τον κάνεις να έρθει πίσω σε σένα. Κάνε τον εαυτό σου μη διαθέσιμο για αυτό το κομμάτι μέχρι να συμφωνήσετε ότι είστε μαζί ξανά. Αν πράξεις έτσι και αποφύγεις τα συχνά μικρο-λαθάκια που κάνουν οι γυναίκες σε αυτές τις καταστάσεις, θα έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να είσαι και πάλι μαζί του. 

Κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να βρεθείς μαζί του για μια κουβέντα. Σε αυτή τη συνάντηση να κάνετε κάτι που διασκεδάζατε να κάνετε παλιά. Αν υπάρχει για παράδειγμα κάποιο μέρος που άρεσε και στους δυο σας, πάτε εκεί να μιλήσετε. Αυτό από μόνο του μπορεί να φέρει αναμνήσεις του πως περνούσατε όμορφα κάποτε. 

Τελευταίες σκέψεις

Τελευταίες σκέψεις

Ό,τι από αυτά και να κάνεις, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Ντύσου ωραία έτσι ώστε να αρέσεις πρώτα σε σένα και μετά σε εκείνον έτσι ώστε να του θυμίζεις και να του “σημειώνεις” τι χάνει. Το ενδιαφέρον του πρώην σου μπορεί να μεγαλώσει αν δεν ξεχνάς την εμφάνιση σου και αν δείχνεις χαρούμενη σε εκείνον. 

Δείξ’ του ότι σου λείπει αλλά στο ελάχιστο! Η εκδίκηση δεν είναι το πιο σοφό πράγμα οπότε απόφυγε κινήσεις όπως το να κοιμηθείς με τον κολλητό του, καθώς τέτοιες πράξεις θα τον κάνουν να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο και θα σε δει σαν άλλο άτομο. Και όπως είπαμε, πρέπει να κρατάς στο μυαλό σου το άτομο που ήσουν όταν σε ερωτεύτηκε.  

Scroll to Top