ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα

69 Ερωτήσεις που Μπορείς να Κάνεις σε έναν Άντρα

Ψάχνεις τι να ρωτήσεις όταν φλερτάρεις με έναν άντρα; 

Ψάχνεις τι να ρωτήσεις όταν φλερτάρεις με έναν άντρα; 

Κι εγώ! Όταν έρχεται η ώρα να ξεκινήσω μία συζήτηση ή να φλερτάρω με κάποιον έχω άπειρες σκέψεις, όμως θα χρειαζόταν βοήθεια για να πετύχω το στόχο από μόνη μου. Όπως και να έχει, αυτές οι ερωτήσεις με βοηθούν να βγω από τη δύσκολη θέση και να αρχίσω μία συζήτηση.   

Μπορεί να είσαι ντροπαλή και όταν έρχεται η ώρα να του μιλήσεις, να μη βγαίνουν οι σωστές λέξεις. Κι εγώ το παθαίνω, λίγη προετοιμασία βοηθάει να ξεπεράσεις αυτό το άγχος, να αρχίσεις μία συζήτηση και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του. 

Αυτή είναι μία λίστα που με βοηθάει να νιώσω άνετη αλλά θυμήσου! Κάθε άντρας είναι μοναδικός οπότε διάλεξε προσεκτικά τι θα τον ρωτήσεις ή ρώτησε τον κάτι που πραγματικά θέλεις να μάθεις. Οι άντρες το κάνουν διαρκώς όταν φλερτάρουν άλλωστε, σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι η πρώτη που άκουσε ένα αστείο ή κοπλιμέντο, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απλά άλλο ένα εργαλείο στη φαρέτρα τους. 

Για να μη μακρηγορώ, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ξέρεις τι θα ρωτήσεις ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις σε κάθε περίπτωση. Μπορεί ο στόχος να είναι να βγεις μαζί του στο πρώτο ραντεβού ή στο δεύτερο. Δεν είναι το ίδιο με το να μάθεις αν είναι ο ιδανικός σύζυγος. Γι’ αυτό χώρισα τις ερωτήσεις που μπορείς να του κάνεις σε κατηγορίες, εσύ με τη σειρά σου διάλεξε ανάλογα με τον άντρα και την περίσταση, τί θα τον ρωτήσεις. 

Οι 9 καλύτερες ερωτήσεις   

Μία ή περισσότερες ερωτήσεις σε αυτήν την κατηγορία είναι ότι χρειάζεται για να ξυπνήσει και να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Ξέρω, κι εγώ αρχικά ντρεπόμουν αλλά μερικές φορές κάνουμε τα πάντα και ο άντρας που φλερτάρουμε δεν αποφασίζει να κάνει την κίνηση να μας ζητήσει να βγούμε. Πολλοί άντρες φίλοι μου μετανιώνουν μετά από μία συζήτηση επειδή δεν αντάλλαξαν τηλέφωνο ή δε ζήτησαν να βγουν με μία γυναίκα. Τώρα θα ξέρεις τι να ρωτήσεις και να αποφύγεις αυτήν την εξέλιξη.  

1. Πως θα ήταν για σένα το τέλειο ραντεβού;  

Ρώτα τον, γιατί αν είσαι σαν και εμένα, δε θα ήθελες στο πρώτο ραντεβού να πάτε για πεζοπορία. Ή ακόμα χειρότερα αν σε πήγαινε για πεζοπορία θα νόμιζες ότι θέλει να είστε φιλαράκια που κάνουν δραστηριότητες μαζί. Όπως και να έχει πρέπει να ξέρεις τί του αρέσει και να ξέρει τι σου αρέσει, είναι μία ερώτηση που μπορεί να κάνει το πρώτο ραντεβού πολύ επιτυχημένο. 

2. Μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου ή είσαι εσωστρεφής;  

Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που αν ήξερα ότι αυτός που μου αρέσει είναι εσωστρεφής θα είχα γλιτώσει ατελείωτες ώρες συζητήσεων με τις φίλες μου. Όταν κάποιος είναι εσωστρεφής πολλές φορές νιώθουμε ότι δεν ενδιαφέρεται. Καλό είναι να ρωτήσουμε έναν άντρα και να ξέρουμε. 

3. Είσαι ξετρελαμένος με κάτι αυτήν την περίοδο;   

Ας υποθέσουμε ότι είναι ξετρελαμένος με το καινούριο του αυτοκίνητο. Αν το ξέρεις, τότε θα μπορέσεις να είσαι πιο επιεικής και να δείξεις κατανόηση. Αν όχι θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο του και θα αναρωτιέσαι αν είναι ο ίδιος ή ο ξετρελαμένος με την καθαριότητα ντετεκτιβ Μονκ.

4. Τί ψάχνεις σε μία γυναίκα;  

Αυτή η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι η προφανής απάντηση στην ερώτηση και ο δεύτερος είναι κατευθείαν στο φλερτ. Καλό είναι, αν τον ρωτήσεις τί ψάχνει σε μία γυναίκα, να είσαι προετοιμασμένη και για τα δύο. 

5. Αν έβγαινες μαζί μου πως πιστεύεις ότι θα εξελισσόταν;  

Αν του κάνεις αυτή την ερώτηση, περίμενε αφού ρωτήσεις. Μην αρχίσεις να τρέχεις απαρηγόρητη, αν δεν σου ζητήσει κατευθείαν να βγείτε. Να είσαι άνετη και να του δώσεις λίγο χρόνο να κάνει την κίνηση του.   

6. Γυμνάζεσαι;   

Αν θες να του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και να του δώσεις το μήνυμα ώστε να κάνει την πρώτη κίνηση κάνε αυτή την ερώτηση.    

7. Πως ξέρεις ότι μία γυναίκα σου αρέσει;    

Είναι σαν να τον ρωτάς τι ψάχνει σε μία γυναίκα αλλά η απάντηση αυτή τη φορά θα είναι αυτό που μετράει γι αυτόν πιο πολύ. 

8. Τι έχεις προγραμματίσει για την υπόλοιπη ζωή σου;    

Σε μία ερωτική συζήτηση, αυτή η ερώτηση θα σε κάνει να πιστέψεις ότι βρήκες όλα όσα έψαχνες. 

9. Πως σου αρέσει να επικοινωνείς με το σώμα ή με λέξεις;  

Πολλές φορές ένας άντρας δε θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις, μπορεί όμως να είναι τρυφερός απέναντι σου που είναι το ίδιο και πολλές φορές καλύτερο. Ρώτησε τον πώς προτιμά να επικοινωνεί και αν σου πιάσει το χέρι ή σου χαϊδέψει τα μαλλιά, μην το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να σου δείξει πόσο πολύ του αρέσεις.

Οι πιο αστείες    

Ας το παραδεχτούμε, ένας άντρας που μας κάνει να γελάμε ανεβαίνει κατευθείαν στα μάτια μας. Η καλή χημεία και το χιούμορ, για εμένα τουλάχιστον, είναι αυτό που θα καθορίσει αν η σχέση με έναν άντρα θα εξελιχθεί όμορφα ή άσχημα. Σε μία σχέση υπάρχουν διαφωνίες, υποχωρήσεις, πλήξη και ότι άλλο έρχεται με την υπερβολική τριβή που είναι αναπόφευκτη. Όταν υπάρχει χιούμορ όμως, και υπάρχει διάθεση για ένα αστείο, μέχρι και αυτές οι στιγμές γίνονται ανεκτίμητες. Γι αυτό, πάρε μερικές ιδέες από αυτή τη λίστα και ρώτησε τον αστεία πράγματα.  

10. Γαργαλιέσαι;        

Αν σου πει ναι ή σου χαμογελάσει ετοιμάσου για επίθεση! 

11. Όσο κοιμάσαι γυρίζεις ανάποδα το μαξιλάρι σου για να ακουμπάς στην κρύα πλευρά του;   

Έχω δοκιμάσει αυτή την ερώτηση και πάντα πετυχαίνει. Μάλλον, είναι κάτι που οι περισσότεροι κάνουμε, χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

12. Θα με έβλεπες διαφορετικά αν σου έλεγα ότι υπνοβατώ τα βράδια;

Δοκίμασε ότι πιο αστείο σκεφτείς μετά από αυτή την ερώτηση. Θα χαρίσει και στους δύο άφθονο γέλιο.

13. Ποια είναι η γνώμη σου για την πίτσα με ανανά;

Εδώ ποντάρεις ότι μάλλον δε θα του αρέσει, και θα στο δείξει με τον πιο αστείο τρόπο. Είναι μοναδικό το πόσο αντίθετες είναι οι απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα.

14. Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό ρούχο που έχεις φορέσει;

Δεν ξέρεις την απάντηση οπότε αντιμετώπισε την απάντηση του με χιούμορ ακόμα κι αν είναι “φόρεσα την μπλούζα μου από την ανάποδη”. 

15. Αν μπορούσες, ποιο αντικείμενο θα εξαφάνιζες από τον πλανήτη;

Τα άπλυτα ρούχα, θα ήταν σίγουρα η δική μου απάντηση αλλά δεν ρωτάμε εμένα.

16. Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχεις βρει στο σπίτι κάποιου άλλου;

Αν θες να μάθεις τι παρατηρεί όταν πηγαίνει σε ένα σπίτι, καλό είναι να προσέξεις τι θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση.

17. Ποιο είναι το πιο αχρείαστο πράγμα που ξέρεις να κάνεις;

Έχεις δει αυτό το κόλπο με το οποίο διπλώνεις τα ρούχα με μία κίνηση; Αχρείαστο αλλά τέλειο.

Για να τον γνωρίσεις 

18. Ποια ευκαιρία έχεις εκμεταλλευτεί μέχρι τώρα και δεν το έχεις μετανιώσει;

Μπορεί να μη φαίνεται αλλά αυτή η ερώτηση θα σου αποκαλύψει πολλά για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. 

19. Πως θα ήθελες να είναι η ζωή σου;

Τι πραγματικά ψάχνει αυτός που έχεις απέναντί σου; Συνδυάζονται οι επιθυμίες σας; 

20. Υπάρχει κάποιο μέρος που πηγαίνεις και νιώθεις την απόλυτη γαλήνη;

Για εσένα ποιο είναι αυτό; Και θα μπορούσες να μοιραστείς τα συναισθήματα που σου προξενεί ένα μέρος με κάποιον άλλο;

21. Ποιο κοντινό σου πρόσωπο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου;

Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι ο άντρας που σε ενδιαφέρει είναι τρυφερός απέναντι σε κάποιον δικό του και με ποιο τρόπο. Είναι η ερώτηση που θα τον κάνει να μοιραστεί πως περνάει τον χρόνο του με το αγαπημένο του ανιψάκι ή τη γιαγιά του. 

22. Τι ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Ναι, και όμως! Ο άντρας που έχεις απέναντί σου ήταν κάποτε παιδί, με την κυριολεκτική έννοια. Ήθελε να γίνει ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν. Μην κρίνεις, είναι μία αστεία ερώτηση.

23. Τί βαριέσαι να ακούς σε μία συζήτηση;

Όπως κάποιες από εμάς, μας καταβάλλει η πλήξη όταν οι άντρες συζητούν για αυτοκίνητα, έτσι και οι άντρες ή πιο συγκεκριμένα ο άντρας που μας αρέσει έχει βαρεθεί να ακούει για κάποια θέματα. Ποια είναι αυτά; 

24. Πιστεύεις ότι έχεις κάνει κάτι για να γίνει ο κόσμος καλύτερος;

Μπορεί ο καλός σου να είναι εθελοντής πυροσβέστης ή να βοηθάει τα αδέσποτα. Ευκαιρία να μάθεις τι είναι αυτό που τον ευαισθητοποιεί σαν κοινωνικό θέμα.

25. Ποια είναι η καλύτερη βοήθεια που σου πρόσφερε ποτέ κάποιος;

Ας βουτήξουμε στα βαθιά. Δέχεται βοήθεια, του την πρόσφερε κανείς ή έχει παλέψει μόνος του για ότι έχει καταφέρει;

26. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχεις καταφέρει;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να ρωτήσεις έναν άντρα αλλά το να τον βάλεις στη διαδικασία να σου πει για τα κατορθώματα του σίγουρα θα τον κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις

27. Τι ξέρεις, αλλά κατά βάθος, δεν ξέρεις; 

Πολλοί από εμάς θα πουν ότι έχουν γνώσεις πάνω σε ένα τομέα. Αλλά αυτό δεν μας κάνει ειδικούς. Το να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να το αναγνωρίσει αυτό είναι μία αρετή.

28. Από όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, με τι πιστεύεις ότι θα γελάμε σε λίγα χρόνια; 

Σκέψου πόσα τραγούδια ακούγαμε και μας άρεσαν στο παρελθόν και μετά από χρόνια μας φαίνονται αστεία.

29. Ποιοι άνθρωποι που έχεις δει μόνο μία φορά σου έκαναν μεγάλη εντύπωση; 

Το να γνωρίζεις έναν καινούργιο άνθρωπο, είναι σαν να επισκέπτεσαι ένα καινούριο μέρος. Πολλές φορές γνωρίζουμε ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες, με διαφορετικά ερεθίσματα και αυτό μας κάνει να αλλάζουμε το πως βλέπουμε τον κόσμο.

30. Ποια ερώτηση κάνεις σε κάποιον για να μάθεις τί άνθρωπος είναι; 

Ρωτώντας πας στην πόλη, που λέμε και όχι άδικα. Με μία ερώτηση μπορείς να προσεγγίσεις κάποιον και να μάθεις πολλά γι αυτόν. Μία ερώτηση σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς πριν απαντήσεις και δείχνει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Δώστου τη χαρά να σε ρωτήσει και να μάθει πράγματα για σένα.

31. Ποιο πράγμα ήσουν πολύ κοντά στο να καταφέρεις, αλλά τελικά απέτυχες; 

Ετοιμάσου για μία αστεία ιστορία μετά από αυτή την ερώτηση. Μπορεί να ετοιμαζόταν να πάει διακοπές και να έχασε το πλοίο. Όπως και να έχει, οι ιστορίες παταγώδους αποτυχίας έχουν πλάκα όταν τις θυμόμαστε μετά από καιρό.

32. Ποιες ιστορίες από τη ζωή σου θα μοιράζεσαι με τα εγγόνια σου (αν ποτέ κάνεις εγγόνια);

Ας ελπίσουμε ότι του αρέσει να μοιράζεται ιστορίες μαζί σου γιατί οι τελευταίες ερωτήσεις θα του δώσουν την κατάλληλη ώθηση να τις μοιραστεί μαζί σου.

33. Τι αγόρασες και μετά το μετάνιωσες οικτρά; 

Όλοι έχουμε κάνει αποτυχημένες αγορές, και όσο πιο πολύ θέλαμε ένα αντικείμενο, τόσο πιο πολύ μας ενοχλεί όταν καταλαβαίνουμε ότι ο χρυσός ήταν άχυρο.

34. Τι θεωρούσες χαζό αλλά το δοκίμασες και τελικά σου άρεσε;

Μπορεί να πρόκειται για κάποιο περίεργο φαγητό ή για κάποια εμπειρία που μπορεί να έζησε. Είναι καλό να ξέρεις ότι το υποψήφιο ταίρι σου μπορεί να αλλάξει γνώμη ακόμα και για πράγματα που θεωρεί χαζά.

35. Όταν ονειροπολείς, τι σκέφτεσαι συνήθως;

Μάθε τι κάνει τη σκέψη του να ταξιδεύει και τι έχει στο μυαλό του όταν είναι αφηρημένος. 

36. Ποία περίεργη συνήθεια είχες όσο ήσουν μικρός;

Είναι όμορφο να δείχνεις ενδιαφέρον για τον τρόπο που μεγάλωσε ο άλλος. Αυτού του τύπου οι ερωτήσεις είναι ο τέλειος τρόπος να δείξεις πόσο τρυφερή είσαι.

37. Για ποιο πράγμα δε θα ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ;

Αυτή η ερώτηση θα σου αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα του και το πώς βλέπει τον κόσμο. Είναι ο τέλειος τρόπος να μάθεις ποιό είναι αυτό για το οποίο αδιαφορεί τελείως.

Προσωπικές ερωτήσεις

Όταν τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν με έναν άντρα έρχεται η ώρα για ερωτήσεις με περισσότερο νόημα. Αυτές οι ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ο άντρας ή το αγόρι που έχεις απέναντί σου μπορεί να γίνει το άλλο σου μισό.

38. Σε ενδιαφέρει να κάνεις οικογένεια;

Οι σχέσεις που ξεκινούν χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το παραπάνω ζήτημα γίνονται όλο και πιο δύσκολες όσο περνούν τα χρόνια. Γι αυτό ρώτα το αγόρι σου ή το υποψήφιο φλέρτ και δες από νωρίς αν συμπίπτουν οι απόψεις σας.

39. Είσαι ειλικρινής στις σχέσεις σου, ή θα προτιμούσες να πεις ένα ψέμα για να μην πληγώσεις κάποιον; 

Ένα ψέμα μπορεί πραγματικά να είναι τελείως αθώο, όλα έχουν να κάνουν με το πως εσύ προσωπικά αντιμετωπίζεις την κάθε συμπεριφορά, και κατά πόσο είσαι διατεθειμένη να συγχωρέσεις αυτόν που σου είπε το ψέμα.

40. Ποια είναι η γνώμη σου για την απιστία;

Κάποιοι είναι κάθετοι, άλλοι πάλι όχι. Εσένα τί σου αρέσει; Και τί θα δεχόσουν από τον άλλον;

41. Νιώθεις ποτέ ανασφάλεια;

Πολλά πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφάλεια μπορεί να μας οδηγήσουν σε άσχημες συμπεριφορές. Πολλές φορές δεν δίνουμε σημασία και αυτό δεν είναι τόσο καλό. Καλό είναι να ρωτάμε και να ξεκαθαρίζουμε το τοπίο όταν θολώνει. Τώρα, στην περίπτωση που ο άλλος αποδειχθεί τόσο ανασφαλής που να μας πνίγει καλό είναι να αποχωρούμε.

42. Σε τι δίνεις μεγαλύτερο βάρος σε μία σχέση;

Ο καθένας έχει τη δική του οπτική σαν άντρας και σαν άνθρωπος. Άλλος μπορεί να θέλει να μη βαριέται και άλλος μπορεί να ψάχνει να βρει την ηρεμία μέσα από μία σχέση.

43. Ποια είναι τα όνειρα σου και οι στόχοι σου;

Αυτή για μένα είναι η πιο σημαντική ερώτηση. Αν ήξερα από την αρχή πως βλέπει το μέλλον του κάθε σχέση που άρχιζα θα ήμουν πολύ πιο ήρεμη με το κάθε αγόρι που έχω υπάρξει σε σχέση. Πολλές φορές βλέπουμε το ταίρι μας να αλλάζει από τη μιά στιγμή στην άλλη, και να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του που μας αφήνουν εκτός. Αν ξέραμε τί θέλει να κάνει ίσως να μην του δίναμε την ίδια σημασία, ίσως να ψάχναμε για κάτι άλλο. Ίσως πάλι να αποφασίζαμε να παλέψουμε μία σχέση στην οποία σεβόμαστε τις επιθυμίες του άλλου.

44. Ένιωσες ποτέ ότι έχασες το χρόνο σου με μία κοπέλα; 

Κάποιες σχέσεις, όσο και να παλέψουμε, απλά δε λειτουργούν. Όλοι έχουμε τέτοιες εμπειρίες και όσο τις μοιραζόμαστε μαθαίνουμε πράγματα για τους εαυτούς μας και για τους άλλους.

45. Θα έμπαινες στη διαδικασία να αλλάξεις χώρα για να είσαι με αυτήν που αγαπάς; 

 Πόσο ψηλά βάζει τη σχέση του ο άντρας που έχουμε απέναντι μας; Έχει σημασία γι αυτόν το να είναι με τους φίλους και την οικογένεια του ή μπορεί να τα αφήσει όλα πίσω για έναν έρωτα;

46. Πόσο εύκολα συγχωρείς;

Συνήθως οι γυναίκες έχουν πιο πολύ πείσμα, αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Όταν πληγώνονται τα συναισθήματα μας, δυσκολευόμαστε να μπούμε στη θέση του άλλου και να τον συγχωρήσουμε ή έστω να του εξηγήσουμε ότι κάποια συμπεριφορά του, μας πλήγωσε τόσο που δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε.

Τυχαίες

47. Σου αρέσει να σου κάνουν μασάζ;

Είναι καλό να ξέρεις αν του αρέσει ή όχι, γιατί είναι ένας τέλειος τρόπος να τον κάνεις να ξεφορτωθεί το στρες. Αν του αρέσει να το ανταποδίδει κιόλας ακόμα καλύτερα.

48. Σου αρέσει το μαγείρεμα στο σπίτι;   

Μαγειρεύει; Του αρέσει να του μαγειρεύουν; Ποιό είναι το αγαπημένο του φαγητό; Και το πιο σημαντικό! Θα βοηθήσει στο πλύσιμο των πιάτων;

49. Ποια είναι η χειρότερη ατάκα που έχεις χρησιμοποιήσει για να προσελκύσεις μία γυναίκα;

Οι άντρες δεν γεννήθηκαν με ικανότητες στο φλερτ, τις απέκτησαν με πολύ κόπο, προσπάθεια και αποτυχίες. Σίγουρα θα έχουν να μοιραστούν μερικές μαζί σου.

50. Ανάμεσα στο χρήμα και την αγάπη τη θα διάλεγες;

Δεν εννοώ ότι θα έμενε με μία γυναίκα επειδή έχει χρήματα, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους γίνεται φανερή μία τέτοια προτίμηση. Όπως να είσαι με κάποιον άντρα, ο οποίος σκέφτεται μόνο το χρήμα. Δεν υπολογίζει τους ανθρώπους, εσένα και γενικά τίποτα άλλο πέρα από το χρήμα.

51. Πιστεύεις ότι ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση;

Κάποιοι το θεωρούν αυτονόητο, άλλοι πάλι όχι. Εσένα τί σου αρέσει;

Με βαθύ περιεχόμενο

52. Πιστεύεις στο γάμο ή θεωρείς ότι είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί;

Κάποιες από εμάς πιστεύουν ότι ο γάμος είναι η ωραιότερη στιγμή για μία γυναίκα, άλλες πάλι δίνουν βάση σε άλλα πράγματα σε σχέση με το πως εξελίσσεται η ζωή με το ταίρι τους. Εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι; 

53. Θεωρείς ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μας ελέγξει; 

Αυτή η ερώτηση θα ανοίξει το δρόμο σε μία πιθανή πολιτική συζήτηση; Θέλεις να την κάνεις τη θεωρείς περιττή;

54. Ποιό ανιδιοτελές πράγμα είναι αυτό που αν το έκαναν οι άνθρωποι, η κοινωνία θα ήταν καλύτερη;

Είναι καλό να πιστεύουμε ότι με μικρές αλλαγές όλα μπορούν να αλλάξουν. 

55. Κάνεις κάτι που θεωρείται καθαρά γυναικείο;

Πώς θα αισθανόσουν αν πηγαίνατε μαζί για πεντικιούρ; Θα τον κατέκρινες ή θα ήσουν διατεθειμένη να μοιραστείς μία τέτοια εμπειρία μαζί του;

56. Αν μπορούσες να πείσεις ολόκληρο τον κόσμο για κάτι, τί θα ήταν αυτό;

Μία από τις καλύτερες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα. Μπορεί να είναι τόσο αστεία και να έχει πολλή σημασία ταυτόχρονα.

Όταν του στέλνεις μήνυμα

Μπορεί να μην είναι απλά ένα μήνυμα, μπορεί να είναι ένα emoticon ή ένα gif. Πλέον οι επιλογές είναι άπειρες με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις το ενδιαφέρον σε μία συζήτηση.

57. Ποιά είναι η αγαπημένη σου ταινία;

Μάθε τί του αρέσει περισσότερο όταν βλέπει ταινίες, αν τον ενδιαφέρει η ιστορία, το κοινωνικό μήνυμα ή τα ειδικά εφε.

58. Ποιό είναι το τελευταίο τραγούδι με το οποίο κόλλησες;

Είναι ωραίο να ξέρεις ποιά μουσική του αρέσει και να την μοιραστεί μαζί σου. Ασε που μπορεί να ανακαλύψεις το επόμενο αγαπημένο σου τραγούδι.

58. Τι θα ήθελες να με δεις να φοράω;

Άφησε τον να κάνει αυτός την κίνηση και να σου περιγράψει τις φαντασιώσεις που έχει μαζί σου. Πως φαντάζεται την ερωτική σας σχέση;

59. Έχεις κρυφά tattoo;

Θα αισθανόσουν άνετα να σου δείξει φωτογραφίες από το σώμα του;

60. Τι σε διεγείρει σεξουαλικά;

Όλοι μας έχουμε κρυφά φετίχ, όσο τα μοιραζόμαστε, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να δούμε πυροτεχνήματα όταν έρθει αυτή η στιγμή.

Σου αρέσει πολύ

61. Πως αισθάνεσαι όταν είσαι δίπλα μου;

Κατευθείαν στο ψητό! Μία πολύ κομψή ερώτηση για να μάθεις πως νιώθει όταν είναι μαζί σου.

62. Τι αντιπαθείς στις γυναίκες;

Αν το κάνεις καλό θα είναι να ξέρεις αν του αρέσει ή όχι. Οι γνώμες και τα πράγματα αλλάζουν.

63. Τί σκέφτηκες όταν με πρωτοείδες; 

Πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μας όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά. Ποιά είναι αυτά και πως μπορούν να μας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση;

64. Θέλεις να ανεβάσουμε μία φωτογραφία στο instagram;

Θέλεις να μάθεις πως αισθάνεται που οι άλλοι θα μάθουν για εσάς, και λογικό. Αν δεν νιώθει ακόμα έτοιμος, δεν σημαίνει κάτι. Πολλοί θέλουμε η προσωπική μας ζωή να είναι προσωπική.

65. Θα μου κάνεις μασάζ;

Άφησε τον να σε αγγίξει και δες πως θα εξελιχθεί.

66. Θα προτιμούσες να πας διακοπές μαζί μου ή με τους φίλους σου;

Όλοι έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις, αν δεν θέλει να αποδράσει μαζί σου έστω και για λίγο, πόσο περιπετειώδης θα είναι μία τέτοια σχέση;

67. Θα ήθελες να γνωρίσεις τους φίλους μου; 

Πολλές φορές δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία, αλλά οι φίλοι του και οι φίλοι σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το πως θα εξελιχθεί μία σχέση.

68. Θα ήθελες να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό;

Μάθε τι τον κάνει να περνάει καλά και μοιράσου μαζί του αστείες στιγμές. Το γέλιο είναι βασικό συστατικό για να εξελιχθεί σωστά μία σχέση.

69. Σε ελκύω ερωτικά;

Είναι η τελευταία ευκαιρία να μάθεις αν του αρέσεις με αυτόν τον τρόπο ή σε βλέπει σα φίλη.

Πως να ρωτήσεις έναν άντρα για να δεις αν του αρέσεις;

  • Δείξε σταδιακά το ενδιαφέρον σου και άκου τις απαντήσεις του.
  • Διάλεξε ένα χαλαρό περιβάλλον.
  • Μην κάνεις πάρα πολλές ερωτήσεις. Ο στόχος είναι να ανοιχτείτε και οι δύο.
  • Διατήρησε το μυστήριο. Θυμήσου είναι φλερτ, όχι συνέντευξη.
Scroll to Top