φλερτάρω

3 τρόποι να του δείξω ότι φλερτάρω μαζί του

Μα καλά θα μου πεις βρε άνθρωπε, είναι δυνατόν τώρα να βγω με έναν άντρα ραντεβού και να μην καταλάβει ότι φλερτάρω μαζί του; Κι όμως αγαπητή μου, κι όμως, υπάρχει μεγάλη περίπτωση, ακόμα και αν ο ενδιαφερόμενος είναι πανέξυπνος, να μην έχει ιδέα τι έγινε τελικά στη συνάντησή σας ή μετά από μια συνομιλία σας.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουν μόνο οι άντρες αυτό το πρόβλημα, το έχουν και οι γυναίκες. Σε μια έρευνα μάλιστα που έγινε η οποία λέγεται «Accurately Detecting Flirting: Error Management Theory, the Traditional Sexual Script, and Flirting Base Rate», έβαλαν 100 ετερόφυλους αγνώστους να πιάσουν κουβέντα με έναν άλλο συμμετέχοντα. Στη συνέχεια τους ρώτησαν αν πιστεύουν ότι ο συνομιλητής τους φλέρταρε μαζί τους. Μόνο το 28% κατάφερε να βρει τη σωστή απάντηση.

Πώς λοιπόν γίνεται να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και να μπορούμε να περνάμε καλά σε ένα ραντεβού, χωρίς να χρειάζεται να πούμε ότι «κοίτα, ενδιαφέρομαι για εσένα» ή «τώρα σε φλερτάρω» και να τα κάνουμε όλα αμήχανα και περίεργα, αλλά συγχρόνως, να φύγουμε από το ραντεβού ξέροντας ότι και ο άλλος το έχει πάρει το μήνυμα και του έχουμε δώσει το ελεύθερο να πάμε στο επόμενο βήμα;

Θα δούμε 3 απλούς τρόπους που έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας!

Το «αχ, ντρέπομαι»

Αυτός είναι ένας πολύ γλυκός τρόπος να δείξεις στον λεγάμενο ότι σου έχει κάνει κάτι ωραίο με την κουβέντα σας. Εκεί που μιλάτε λοιπόν, μπορείς να πεις «αχ, δε ξέρω τι έπαθα και ντρέπομαι ξαφνικά» ή κάτι παρόμοιο με τον δικό σου τρόπο. Του δίνεις να καταλάβει ότι νιώθεις κάπως αμήχανα και ντροπαλά απέναντί του, που είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεσαι για την γνώμη του και έχεις αυτά τα όμορφα πεταλουδάκια στο στομάχι όταν του μιλάς. Και το μαγικό: του το λες χωρίς να του το λες, αλλά να είσαι σίγουρη πως θα το πιάσει το μήνυμα.

Το «μήπως με φλερτάρεις;»

Για αυτό το επόμενο tip, έχει μεγάλη σημασία το ύφος και ο τόνος που θα το πεις! Εκεί που μιλάτε λοιπόν, μπορείς να τον ρωτήσεις αν φλερτάρει μαζί σου. Το καλό είναι πως ότι και αν απαντήσει, εσύ έχεις δείξει με το ύφος και με τον τρόπο σου ότι είσαι σε παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν πει όχι, μπορείς να τον ρωτήσεις αν είναι σίγουρος με το ίδιο ύφος, και αν πει ναι, μπορείς απλά να χαμογελάσεις ή να κάνεις ένα αστείο και να συνεχίσεις τη συζήτηση. Στόχος επιτευχθεί!

Το «ας αλλάξουμε κουβέντα»

Έχει τύχει πολλές φορές σε μια συζήτηση να ξεφύγουμε και να αρχίζουμε να μιλάμε για εντελώς βαρετά θέματα ή απλά για θέματα που σίγουρα δεν ταιριάζουν στην ατζέντα ενός ρομαντικού ραντεβού. Ένας ωραίος τρόπος να το σώσεις και να του δείξεις ότι φλερτάρεις, είναι να σταματήσεις αυτό που λες (ή αφού τελειώσεις τέλος πάντων αν δεν θες να το κόψεις στη μέση) και να πεις: «Καλά τώρα κοίτα τι κάνουμε! Έχουμε βγει ραντεβού και κάθομαι και μιλάω για τη δουλειά μου. Ας πούμε κάτι πιο ενδιαφέρον.» Δεν είναι ανάγκη να το πεις ακριβώς έτσι, η σημασία είναι να του δώσεις να καταλάβει ότι πρώτα από όλα αυτό είναι ρομαντικό ραντεβού, ότι δεν θέλεις η συζήτηση να πάει σε βαρετά πράγματα γιατί πιστεύεις ότι μπορείτε να βρείτε πολύ πιο συναρπαστικά θέματα να συζητήσετε, και τέλος, ότι θέλεις να μάθεις για αυτόν και εκείνος για εσένα, σε πιο προσωπικό επίπεδο. Τώρα, αν είσαι αρκετά τολμηρή να συνδυάσεις αυτή τη φράση και με ένα άγγιγμα στο χέρι την ώρα που το λες, ακόμα καλύτερα!

Αυτοί ήταν λοιπόν οι 3 απλοί τρόποι για να τον κάνεις να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτόν και ναι, όντως φλερτάρεις, δεν το έχει πάρει λάθος! Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ κανέναν από αυτούς; Αν ναι, τι αποτέλεσμα είχε; Μην ξεχάσεις να κάνεις share αυτό το άρθρο με μια φίλη σου που πιστεύεις ότι την ενδιαφέρει, και να μας κάνεις ένα like και follow στα social media, για να μας υποστηρίξεις στην νέα μας προσπάθεια. Τα λέμε την επόμενη φορά!

Scroll to Top