-Ξέρεις τι λένε για όσους οδηγούν σπορ αμάξια;
-Ότι τον μάστορά τους τον έκαναν φίλο καλό;
-Όχι αυτό το λένε για όσους οδηγούν KTM.
-Έλα πες μου και μην με σκας άλλο και θα έρθει να με πάρει σε 5 λεπτά το νέο αγόρι με το καμπριολέ.
Το μόριο, το πέος, το πουλί. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Τόνοι μελάνια έχουν χυθεί (no pun intended) περί μεγέθους, περί αξίας, περί προκαταλήψεων κ.τ.λ. Και δωσ’ του χωρατά και δωσ’ του έρευνες και δωσ’ του άντρες με ανασφάλειες, οι οποίοι ανήκουν στην όχι τόσο προνομιούχα πλευρά.
Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με το πολύπαθο ζήτημα των εκατοστών. Είμαι κάκιστη με τα μαθηματικά.
Άσε που δεν με πληρώνουν για αυτό.
Αλλά το μήνυμα του φίλου μας Ν. στη σελίδα μας στο Instagram (τσέκαρε εδώ) μας έβαλε σε σκέψεις: «Τα παιδιά της γειτονιάς μου με πειράζουν, επειδή κυκλοφορώ με σπορ αμάξι και αφήνουν υπονοούμενα για το μέγεθος του πέους μου.»
Και αναρωτηθήκαμε στα κεντρικά του LadiesOnly: Yπάρχει άραγε legit σύνδεση μεταξύ σπορ αμαξιού και μικρού πέους;
Behold
Ο προφέσορας Daniel Richardson από το Τμήμα Πειραματικής Ψυχολογίας του University College London μάζεψε το εκλεκτό του team, για να ελέγξει αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας σε αυτό το κλισεδάκι, που θέλει όσους πλέρωσαν ακριβά την κούρσα τους, να υστερούν σε σεντιμίτερς.
200 άντρες από την Αγγλία μεταξύ 18 και 74 ετών συμμετείχαν σε μία online έρευνα, η οποία τους παρουσιάστηκε ως ένα παιχνίδι ικανότητας μνήμης. Πού να ήξεραν αυτά τα αθώα αγόρια μας ότι η έρευνα ήταν για τον …. συσχετισμό του σούπερ γουάου αυτοκινήτου, με το όχι τόσο σούπερ γουάου μόριο.
Φτιάξε καφέ να στα πω.
The plan
Έδειχναν στα αγόρια ένα fact για 7 δευτερόλεπτα και μετά μια εικόνα ενός αντικειμένου, είτε αυτό ήταν ένα μουράτο ρολόι, είτε ένα πιγκάλ τουαλέτας. Κάθε φορά που προβαλλόταν στην οθόνη τους το αντικείμενο, υπήρχε και μία «μπάρα» που ανάλογα με το πόσο επιθυμούσαν αυτό που έβλεπαν, την πήγαιναν πέρα-δώθε.
Εν συνεχεία, τους έδειχναν πάλι fact το οποίο ή το είχαν ξαναδεί ή είχε μια μικρή παραλλαγή και τα ρωτούσαν: είναι ή δεν είναι αλήθεια;
It’s a trap!
Και εδώ έρχεται η παγίδα. Πολλές από τις πληροφορίες που τους έδειχναν για τον μάταιο τούτο κόσμο δεν ίσχυαν. Και ας ζητούσαν οι τρελοεπιστήμονες να τους πούνε, αν είναι αλήθεια ή όχι. Βασική πληροφορία, που η πλειοψηφία την έκανε «αβαβά», αφορούσε τον μέσο όρο του πέος. Στο online αυτό παιχνίδι διάβασαν κάποιοι ότι ο μέσος όρος ενός πέους «επί το έργον» είναι 18 εκατοστά και άλλοι ότι είναι 10 εκατοστά.
Αυτοί την πάτησαν, ενώ εμείς δεν θα την πατούσαμε με τίποτα, καθώς ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο μέσος όρος ενός ανδρικού μορίου σε στύση είναι 13 με 14 εκατοστά.
Με αυτόν τον σατανικό τρόπο μπέρδεψαν τους συμμετέχοντες και όσοι είδαν το 18 άρχισαν να έχουν αμφιβολίες και να πιστεύουν ότι δεν άνηκαν στον μέσο όρο. Έτσι, κάθε φορά που έβλεπαν ένα σπορ αμάξι, μετά από facts για τον πέοντα που τους καταρράκωσαν συναισθηματικά, δήλωναν ότι το ποθούν σαν τρελοί.
Φταίω εγώ μετά να πω… ότι λέει ο Κουτσούμπας εδώ και έναν χρόνο;
Το έχαψαν που λέτε το 18 και πολύ περισσότερο άνδρες άνω των 30 ετών και «έπνιξαν» τον πόνο τους με ένα ακριβό τουτού.
Τελικά όσοι κάνουν κέφι τα γρήγορα αμάξια, τον έχουν μικρό;
Σπορ αμάξι στην αυλή, κακά μαντάτα…στη συνείδηση του μέσου ανθρώπου η οποία είναι…για το πέος, κυριολεκτικά.
Η έρευνα λέει ότι δεν έχουν όλοι σώνει και ντε μικρό μόριο αν οδηγούν σπορ αμάξι, αλλά ίσως να έχει ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι μας λέει αυτό για την ψυχολογία. Το κίνητρο πίσω από την αγορά προϊόντων πολυτελείας γίνεται, πολλές φορές, είτε για λόγους επίδειξης είτε γιατί η αυτοπεποίθησή σου έχει νοικιάσει ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη, δεν το ξεκουνάει από κει και κάθε μέρα γνωστό app μασαμπούκας την επιβραβεύει με τυχερές πινιάτες.
Εν κατακλείδι, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε και αυτός δεν κρύβεται στο γκαράζ κανενός.
Γιατί και Zastava Yugo να οδηγά κανείς, δεν σημαίνει ότι θα του στήσουμε και ανδριάντα.